AGENDA

Repetitieavonden:

Elke dinsdag in Kindcentrum Werelds in Vianen van 19.30 tot 21.30.

Recente optredens:

maandag 12 december 2022:
kerstuitvoering voor het Katholiek Vrouwen Gilde in Houten

maandag 19 december 2022:
kerstuitvoering voor het Katholiek Vrouwen Gilde in Lexmond

Mixed Voices Vianen generale repetitie kerstzanguitvoeringen

29.11.2022 Generale repetitie Mixed Voices in kerstoutfit met dirigente Rhodé de Wolf op de voorgrond. Klaar voor de eerste kerstuitvoeringen na de corona periode.

 

en dan….. de eerste twee kerstoptreden na 2 jaar jaar van corona:

Blij dat we weer een Kerstoptreden konden verzorgen. Ons eerste optreden was voor het KVG in Houten en ons tweede optreden was voor het KVG Vianen in Lexmond. Door de lockdown waren deze optredens twee keer verplaatst. We hebben met heel veel enthousiasme een mooi optreden kunnen verzorgen. Buiten de traditionele Engelse Christmas Carol Songs, zongen we wat liedjes die geen specifieke kerstliedjes waren, maar wel een boodschap uitdroegen van samenzijn en het licht verspreiden. De Nederlandstalige meezingliedjes waren ook een succes omdat de aanwezigen dan fijn konden meezingen. Nieuw was dat wij twee keer een optreden konden bieden van wat mannelijke koorleden die tezamen een sextet vormden en a capella twee prachtige kerstliedjes ten gehore brachten.

 

Dirigent Rhodé over de kerstoptredens:

Eindelijk kon ook ik als dirigent met Mixed Voices weer een kerstoptreden verzorgen! De aftrap voor het KVG in Houten ging fantastisch. Het koor had plezier in het zingen en het publiek zong vrolijk mee met de Nederlandstalige meezingliedjes. Naast het enthousiasme van het koor en het publiek droeg de fijne akoestiek van de zaal bij aan de kwaliteit van het optreden. Na afloop nam ik dan ook als trotse dirigent samen met het koor, het applaus in ontvangst.

Het tweede optreden voor het KGV Vianen in Lexmond was wat harder werken. De grootte van het publiek en de akoestiek van de zaal maakte het ons koor iets moeilijker, maar desalniettemin ging ook dit optreden hartstikke goed! Ik heb als dirigent van Mixed Voices genoten van onze kerstoptredens na dit zo lang niet te hebben kunnen doen. Het koor heeft het geweldig gedaan en ik kan dan ook niks anders dan trots zijn op ons mooie koor.

Komende optredens:

zondag 16 april 2023:

Concert in huis het Bosch te Lexmond. Aanvang 15:00 uur

zaterdag 13 mei 2023:

2 x een optreden van Mixed Voices bij het Fulco Vocaal Festival in IJsselstein

kijk voor meer info over dit koorspektakel met 66 koren op: www.fulcosmannenkoor.nl/fulco-s-vocaal-festival-home.