AGENDA EN RECENTE OPTREDENS

Komende optredens

Zodra eer nieuwe optredens bekend zijn, plaatsen wij deze op dit punt van de website.

Repetitieavonden

Elke dinsdag in Kindcentrum Werelds in Vianen
Het Slyk 7, 4133 EA Vianen
van 19.30 tot 21.30.

Recente optredens

zaterdag 13 mei diverse optredens tijden Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein.

Wat een geweldig evenement. Zo ongelooflijk veel mensen met dezelfde hobby ‘zingen in een koor’. Op tal van locaties in IJsselstein stond iedereen in zijn eigen koor met zijn eigen zangtalent te shinen alsof het een auditie was voor een optreden voor één van Nederlands grootste muziekspektakels. Deze foto en onderstaande video zijn gemaakt bij Catering Broere, één van die locaties.

 

zondagmiddag 18 april 2023 in ‘Huis het Bosch’ te Lexmond

Een optreden waar we als koor met trots op terug kunnen kijken. Volle zaal, enthousiast publiek, zorgvuldig samengesteld repertoire, fantastische begeleiding van Hans ter Haar op de piano en Ben Riksen op gitaar.
Voor deze gelegenheid aangevuld met Johan Riksen achter de drums. 

Direct voor en direct na de pauze een optreden van the basement band. Deze band oefent nu twee jaar en treedt inmiddels op met een groot aantal bekende bekende nummers. Ook the basement band kreeg veel lovende reacties.

Kerstuitvoeringen

maandag 22 en maandag 19 december 2022

Mixed Voices Vianen generale repetitie kerstzanguitvoeringen

Blij dat we weer een Kerstoptreden konden verzorgen. Ons eerste optreden was voor het KVG in Houten en ons tweede optreden was voor het KVG Vianen in Lexmond. Door de lockdown waren deze optredens twee keer verplaatst. We hebben met heel veel enthousiasme een mooi optreden kunnen verzorgen.

Buiten de traditionele Engelse Christmas Carol Songs, zongen we wat liedjes die geen specifieke kerstliedjes waren, maar wel een boodschap uitdroegen van samenzijn en het licht verspreiden. De Nederlandstalige meezingliedjes waren ook een succes omdat de aanwezigen dan fijn konden meezingen. Nieuw was dat wij twee keer een optreden konden bieden van wat mannelijke koorleden die tezamen een sextet vormden en a capella twee prachtige kerstliedjes ten gehore brachten.

Rhodé de Wolf

 

Dirigent Rhodé over de kerstoptredens:

Eindelijk kon ook ik als dirigent met Mixed Voices weer een kerstoptreden verzorgen! De aftrap voor het KVG in Houten ging fantastisch. Het koor had plezier in het zingen en het publiek zong vrolijk mee met de Nederlandstalige meezingliedjes. Naast het enthousiasme van het koor en het publiek droeg de fijne akoestiek van de zaal bij aan de kwaliteit van het optreden. Na afloop nam ik dan ook als trotse dirigent samen met het koor, het applaus in ontvangst.

Het tweede optreden voor het KGV Vianen in Lexmond was wat harder werken. De grootte van het publiek en de akoestiek van de zaal maakte het ons koor iets moeilijker, maar desalniettemin ging ook dit optreden hartstikke goed! Ik heb als dirigent van Mixed Voices genoten van onze kerstoptredens na dit zo lang niet te hebben kunnen doen. Het koor heeft het geweldig gedaan en ik kan dan ook niks anders dan trots zijn op ons mooie koor.