AGENDA EN RECENTE OPTREDENS

Agenda

zaterdag 21 december 2024 
Hof van Batenstein (Bindkracht) 
Vianen

kerstconcert

tijdstip volgt

Recente optredens

zaterdag 13 mei diverse optredens tijden Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein.

Wat een geweldig evenement. Zo ongelooflijk veel mensen met dezelfde hobby ‘zingen in een koor’. Op tal van locaties in IJsselstein stond iedereen in zijn eigen koor met zijn eigen zangtalent te shinen alsof het een auditie was voor een optreden voor één van Nederlands grootste muziekspektakels. Deze foto’s zijn gemaakt bij Catering Broere, één van die locaties.

 

zondagmiddag 18 april 2023 in ‘Huis het Bosch’ te Lexmond

Een optreden waar we als koor met trots op terug kunnen kijken. Volle zaal, enthousiast publiek, zorgvuldig samengesteld repertoire, fantastische begeleiding van Hans ter Haar op de piano en Ben Riksen op gitaar. Voor deze gelegenheid aangevuld met Johan Riksen achter de drums. Direct voor en direct na de pauze een optreden van the basement band.

maandag 19 en donderdag 22 december 2022 kerstoptredens

Mixed Voices Vianen generale repetitie kerstzanguitvoeringen

Blij dat we weer een Kerstoptreden konden verzorgen. Ons eerste optreden was voor het KVG in Houten en ons tweede optreden was voor het KVG Vianen in Lexmond. Door de lockdown waren deze optredens twee keer verplaatst. Nieuw was het optreden van een aantal mannelijke koorleden die  een sextet vormden en a capella twee prachtige kerstliedjes ten gehore brachten.